Love means giving chances when there's no more chances left to give

Sant, å så sant..

Äntligen fredag!

Jag ska snart om en stund åka in till stan för att jag och Fia ska till systemet. Ikväll ska jag och några kompisar chilla, dricka lite, lagat mat och spela spel och annat trevligt:) här har ni en bild på ett halvdant försök till att visa vad jag har på mig idag.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1142335/images/2012/pic_196169207.jpg" class="image">


Torsdag idag

Jag har varit ute med hundarna, kört diskmaskinen och torktumlaren, gjort mat och ska nu söka jobb och söka efter en lösning på mitt kan inte gå min utbildning problem. Haha det sista där blev lite krångligt. Hörs sen!


Ajaj min hals

Min hals gör lite ont.. Jag och fia skulle egentligen tränat idag men jag är sjuk så jag kan inte träna.
Nu ska jag istället gå och ha ett pirates of the Caribbena maraton. ÄLSKAR DOM FILMERNA!! Jag har köpt varenda en som dom gjort! Galet bra filmer! Mina favoriter!

Det här soundtracket är det bästa av alla filmer tycker jag. Spola fram till 3,05 och lyssna därifrån, jag ryser när jag lyssnar på det.


Dagen efter

Det var skit kul igår! helt klart topp fem av de bästa kvällar!


We are young

Vet inte varför men jag får en glad och härlig vårkänsla av denna låten, eller snarare en sommarkänsla. Humöret är på topp idag och absolut inget i hela världen ska få dra ner det!:D

Ikväll ska jag på föris hos Agnes sen drar vi vidare till hotellet, ska bli skojigt!

The moon is on my side, i got no reason to run


Jag är fly förbannad!!!

Jag sitter just nu och kollar på lite små klipp från big brother och får se det här. Jag blir så förbannad!!!!! Att man ens kan sjunka så lågt att man försöker försvara otrohet genom att säga att man föds med att vara sån. Så om jag går och kallblodigt dödar någon så är det för att jag är född sån? Ett extremt exempel kanske men ni fattar vad jag menar. Otrohet är extremt och det är sjukt att en människa kan sjunka så lågt! Man födds inte med otrohet i blodet lixom!! Och det spelar ingen roll hur mycket ”forskning” som säger att man gör det för varje människa med självkänsla och respekt vet att det är ju bara rent idioti att vara otrogen! Det är bara en bortförklaring till att man egentligen är helt jävla dum i huvudet. Och att spelberoende och att vara alkoholist och va han nu sa är samma "sjukdom" är ju bara rent struntprat. Tror dom seriöst att man kan föddas med något sånt. Hej jag heter linda och jag föddes som en alkoholist? NEJ! ÅÅÅÅ vad jag önskar att jag var där inne med dom nu för då skulle dom fan få höra!! Jag är så jäkla förbannad just nu. Då är 25% av alla killar på riktigt dumma i huvudet. Då är det ju bevisat? Asså tror dom på riktigt att dom kan sitta där och skylla sin otrohet på gener? Dom är ju bara ett gäng patetiska killar som ingen människa någonsin skulle kunna ta seriöst. Alla har vi la problem och alla gör vi väl fel men det handlar inte om det, det handlar om att du gör det som är rätt. Jag menar jag skulle aldrig få för mig att göra något som jag inte vill och det jag gör får jag stå för även om det skulle vara något så idiotisk. Hade jag varit otrogen så hade jag sagt förlåt och jag hade mått jätte dåligt för det men jag hade ABSOLUT INTE försök skylla det på något annat än att jag bara var jävligt korkad! På dom låter det ju som att dom inte har något val! "Man gör det även om man har någon som man älskar" Skit snack!! DU ska behandla andra som DU själv vill bli behandlad! Är du ett jävla svin räkna då inte med att någon skulle behandla dig som något annat än just ett svin! Och det här gäller alla situationer och inte bara otrohet!

 

Asså jag har nog förlorat hoppet om killar.. Typ 10% av världens killar är awesome, dom andra är bara jävla nollor.. Så sjukt arg är jag! Jag skulle kunna skriva en hel jävla bok om det här just nu för att det ÄR SÅ FEL med otrohet och det finns inget i hela världen någon skulle kunna säga för att göra det okej. Och det dummaste man kan göra är att försöka bortförklara det. Har du gjort något dumt, erkänn det då och ta konsekvenserna och erkänn att du är dum i huvudet men försök inte skylla det på något annat än dig själv. För du vet precis vad det är du gör när du gör det så försök fan inte!!




Trääääänaaaa

Har precis pratat lite med mammsen♥
Om ca 20 min kommer Fia och hämtar mig sen ska vi träna MRL!


Idag är min lediga dag

På onsdagar från och med nu kommer vi på kursen vara "lediga", vi ska jobba hemmifrån med eget arbete. Jag ska ivåg på MRL ikväll. Nu har jag inget mer att skriva. punkt slut. Tjotjongtjing


Idag har jag..

Idag har jag varit på kurs. Sen gick jag hem till mormor och vi år lunch tillsammans. Sen cyklade jag till doktorn och sen tillbaka till mormor för att hänga där en stund till. Sen cyklade jag in till stan för att fika med Agnes. Sen cyklade jag tillbaka till mormor för att mamma skulle komma och hämta mig. Och någonstans i allt det här fick jag en förfärlig huvudvärk! Nu har jag tagit två Ipren och två Alvedon inom loppet av fem timmar och huvudvärken vill inte försvinna.. Jag ska titta klart på big brother nu sen ska jag sova. Imorgon är jag ledig, skönt! Jag vet att det blev många sen i det här inlägget men det är meningen!


Den här vill jag se!!

Det är exakt sånna här filmer jag älskar att kolla på! Dom inehåller balla fighter, lite kärlek, övernaturliga saker, och gudar. Fantastiskt!


Det här börjar likna ett zoo!

Jag blir galen, ska jag stå ut med det här i sex veckor? Fast lite roligt är det. Jag sitter på min kurs nu om ni inte förstod det. Bredvid mig sitter två äldre män och snackar om bondgårdar. Jag sitter här och spelar harpan på telefon. Har inte direkt någon aning om vad det är vi ska göra. Våran kursledare är inte här. Vi har haft en timmas lunch då jag åkte hem och hämtade datorn. Men förutom det så har jag suttit här från kl 9. Vi slutar vid 16 så jag får la spela lite till.


Bläläläläää

Nu ska jag snart iväg på kursgrejen. Vi får väl se hur det här slutar. Jag är ju allt annat än taggad kan jag ju säga.


Partyparty

Igår var det fest. Idag har jag mått inte så bra. Har mått illa hela dagen men det har gått över nu. Imorgon ska jag gå på någon jävla kurs, det ser jag inte fram emot! Sen kanske jag och Agnes ska fika. Nu ska jag gå och lägga mig i sängen för om en stund börjar big brother.


Löööööööööööördaaaaaaaaaaaag

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja göra mig i ordning.
Hahaha denna videon passar ju så jävla bra nu!


så jäkla söt!!!


Allt mitt ELF



Här kommer massa bilder och swatches på ena halvan av allt mitt elf.
Jag har gjort ett inlägg innna med bilder och swatches från när jag gjorde min första elf beställning så kolla in HÄR om ni vill se den andra halvan av mitt ELF smink.





Black


Guava                                                    Elf läpp primer och plumper


Coral                                                           Natural


Seductive


fierce                                                               pageant princess


wild                                                         natural nymph


nicely nude                                                              party pink


rosy rasin                                                         runway pink     



Warm bronzer

12 Carrot

Nagellacket är från Gina Tricot och heter 12 Carrot. Målade och klippte naglarna idag så dom är fina tills imorgon. Nu är mina naglar jätte korta eftersom att jag klippte dom. Känns tråkigt men det var nödvändigt för dom började gå av och flisa sig.




Fredaaaaaaaaaaaaaag

Hello hello! Igår hängde jag med daniel hela kvällen, vi spelade tv spel och lite sånt.
Jag har lite ont i benen efter simmningen igår.
Imorgon blir det fest!! Å va jag är taggad!! Ska bli skit kul!
Sa ju att jag skulle visa vad jag shoppat så här kommer lite bilder.



Va händer??

Jag har inte tränat riktigt på typ 2 veckor nu. Jag och Fia skulle gått på MRL idag men hon hade ont så vi kunde inte gå. Eller jag kunde ju gått ändå men jag tycker det är så tråkigt att gå på grupp pass själv så jag skippade det idag. Men imorgon ska jag åka till simhallen och simma med mamma så då blir det ju träning. Då har jag ju faktiskt tränat denna veckan så då har jag inte tränat riktigt på en vecka? Haha snurrigt!
Jag tänkte lägga upp bilder imon på det jag köpte idag, inte så mycket att se egentligen. Köpte en bikini, ett nagellack från depend, och en body scrub. Men ni får se det imorgon. Nu börjar det Grey´s om en kvart så jag ska gå och ladda med lite kvällsmat! Tjing e ling.


Mot stan

Ska in till stan nu för att köpa en bikini och alkohol.


Snurrig?

Jag vet inte varför men jag har fått för mig att det är måndag idag fast jag vet att det är onsdag imorgon. Knaaas!


En härlig dag

Idag har vart en sån där dag då man hinner med att göra grejer man kanske inte hinner så ofta. Dagen har varit en ta hand om mig skälv dag / städa dag. jag har hjälpt mamma slänga saker på tippen, tvättat alla mina sminkborstar, tagit ett fot bad, fixat klart en grej till bloggen och just nu har jag precis gjort en Smoothie och jag ska lägga en ansiktsmask. Sen ska jag pilla och fixa med mina naglar och smörja in dom och så. Och efter det ska jag göra en peeling till läpparna om jag hinner annars gör jag det imorgon!


Göttar mig i solen!

Jag sitter just nu ute på min altan och bara chillar i solen. Det är skit varmt!!


Tittar på melodifestivalen

Jag tror helt klart att Loreen vinner! Hoppas som tusan på det!!


Jag skrattar så jag gråter!!

Så sjukt rolig snubbe! TITTA PÅ KLIPPET FÖR FAN!!!!
Nu ska jag och sara åka och hyra film för hon ska sova över hos mig, hihihih.


Håller tummarna!!

Nu är jag hemma igen, träffen gick bra. Hon skulle ha några fler som skulle komma på intervju. Körkort var ett väldigt stort plus att ha (nästan ett måste) och det har inte jag än så jag tror att det sket sig där.. Men jag hoppas verkligen att hon gillade mig och att jag får jobbet för det skulle vara jätte roligt!!


Arbetsintervju

Laddar inför min arbetsintervju som jag ska på kl 16! Håll tummarna för mig!


Värd att kolla på!

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


Min förebild!

Har vi klarat det en gång så kan vi klara det igen!
Du är min idol och förebild, du är bäst mamma!♥


Mina Vinter Favoriter


Träffa Sara

Nu ska jag iväg och möta Sara för vi ska kolla på esteternas föreställning!


Emil och jag







6 Mars

Nu ska jag iväg in till stan för att gå på någon sommarjobbsgrej. Hörs senare!

Tadaa

Nu har jag klippt mig, lockarna är ingen permanent grej ifall ni undrade. Jag tycker jag ser lite för "gullig" ut i lockar men de löser sig när jag duschat och får styla det som jag vill. Men jag blev faktiskt nöjd denna gången jag var där!


Idag ska jag klippa mig!

Har en klipptid lite senare idag, hoppas att det blir bra den här gången! Förra gången jag klippte mig på nr 19 så blev jag så otroligt besviken. Frisören var jätte kass och hårdhänt och hon klippte håret i två olika längder. Så jag fick ett presentkort på två nya klippningar för att jag var så missnöjd så nu får vi hoppas att det blir bra!

 


Order up!!

Jag har laddat ner en app till imn iphone som heter order up. As bra tidsfördriv! Den är gratis och ladda ner.



Samtal från Tyskland!

Haha jösses vad många inlägg det blir nu. Märks det att jag har tråkigt ikväll eller? Men gissa vem som precis ringde mig?? Emelie:D Å va glad jag blev!♥ Jag saknar den bruden så enormt mycket! Hon har en blogg, klicka HÄÄÄÄÄR för att kika in den! Hon går på dansskola i tyskland så jag tycker att ni ska läsa hennes blogg!




Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment




Amaranthe - Amaranthine

Ganska dålig musikvideo men förbannat bra låt!!


BB cream

Nu ska jag testa något nytt. Har hört väldigt mycket bra saker om denna produktern så nu ska jag testa den och se om den är så bra som alla säger!


Kör som en Gud!

Haha rubriken är inte jätte seriös. Men att köra är ju faktiskt inga problem så det kanske är dags att börja med teorin nu??


Glossybox!!


Hälsa på farfar

Nu ska jag och familjen snart åka till farfar. Vi ska fika lite en sån fin fredag som denna.



Rött som blod

Haha läskig rubrik! Jag håller på att måla naglarna, kan ni gissa vilken färg? Svårt. Dom blir röda den här gången.


1mars

Idag är det den första mars för er som inte vet! Sara kommer hem den 3 mars:D

Idag är mina planer följande:
Åka till mormor
Gå på stan
Åka på kalas till mormors syster
Ta en promenix med tom
Städa min garderob och mitt smink
Sova