I do want you to know I'll hold you up above everyone


En haul med min pojkvän!

 

Snabbspolning

 

Mysig lördag

Har varit med min man hela helgen än så länge och idag var vi uppe vid sjön och grillade korv med mamma och hundarna. Nu ska vi äta med och sen spela lite spel tror jag. Mysigt är vad det är!


Kul med jobb!

Det är lite dåligt med bloggandet och det ber jag om ursäkt för men det är pga att jag jobbat en hel del. Har fått mer jobb så jag kommer jobba en del till men jag försöker blogga så ofta jag kan! Hoppas det duger. Här kommer en liten bildbomb med sommarbilder bara för att jag saknar värmen och vill att tiden ska gå så att somaren kommer.
 

Det blev en smaskig helg

Det blev en go helg för mig och min man som ni ser på bilderna. Har jobbat idag och ska jobba imorgon också, kul!


Topp fem hårprodukter

 

Godnatt och dröm sött!

Idag har jag varit med Oscar och bara chillat. Nu på kvällen har vi kollat på film med familjen, det blev en krigsfilm om Usama bin laden. Helt okej film! Nu har vi gjort te och ska krypa ner i sängen och kolla lite på tv:n innan vi somnar.


You got a fast car Is it fast enough so you can fly away

Idag har jag gjort en brun sminkning med en glittrig eyeliner. Försöker ta bra bilder på sminket men jag vet inte hur jag ska göra för att få fram färgen på bästa sätt, några förslag?
 
Ska på kabaré senare ikväll, ska bli kul!
den 21 februari börjar jag en smnikkurs, ska bli extremt roligt! Hoppas den är bra.. Fast det tror jag den är så det ska inte var någon fara!

 
 
++
 
 

Rosa sminkborstar

Jag satt precis och tittade igenom tradera och såg att det är många som säljer dom sminkborstarna som jag har. Dom rosa sminkborstarna pratar jag om nu. Jag vet att många utav er som följer mig på youtube har undrat vart man kan köpa dom. Jag köpte dom på eleven.se men är inte så säker på att dom finns kvar där och dessutom är dom mycket billigare på tradera! Tror jag köpte mina för ca 500 - 600kr och på tradera kan man fynda dom för runt 200kr. Dom är gjorda på gethår och jag tycker personligen att dom är jätte fina men alla borstarna är inte jätte sköna på ansiktet. Den stora puderborsten är den jag har mest problem med för den känns så stickig. Alla andra borstar tycker jag fungerar fantastiskt och min favorit är rouge borsten!

Så gå in på tradera och kika ni som tycker det låter intressant, man behöver bara gå in på kategorin skönhet och sedan smink och sen kan man välja sminkborstar och andra tillbehör (tror att det står så) och sen är det bara att kika runt lite så hittar ni dom!

 


Blue and red

Har precis målat mina naglar och det blev blått, vitt och rött. Det blåa och röda lacket kommer ifrån OPI och har glitter i sig. Jag använde två blåa glitter lack, alla lacken kommer från samma kollektion förutom det vita. Här nedan står de lacken jag använt och vad de heter och vart de kommer ifrån.

Vitt nagellack - från kiss nail art och heter "SPA02 White"
Mörkblått nagellack - från OPI och heter "last friday night"
Ljusblått nagellack - från OPI och heter "gone gonzo!"
Rött nagellack - från OPI och heter "excuse moi!"


Då var det dags igen!

Var ett tag sedan jag färgade mina ögonbryn så jag kände att det var dags nu. Hoppas det blir bra och att jag lyckats få en bra form på dom den här gången!


Vad gör man åt ett huvud som inte vill sluta värka??

Ligger här i min säng och försöker att inte tänka på att mitt huvud snart sprängs. Har varit hemma idag också för jag är fortfarande inte helt frisk. Men har bestämt att på torsdag ska jag vara frisk för då har jag saker jag vill göra som att gå på östlyckeskolans kabaré! Så jag har legat i sängen hela dagen från det att min Oscar åkte iväg till sin praktik runt ett tiden. Nu tittar jag på youtube videor och försöker få lite inspiration för jag tänkte försöka filma en video imorgon om jag känner mig bättre!


Jag är sjuk

Har inte sovit bra alls i natt! Vaknade tidigt i morse och hade ont överallt. Har inte kunnat sova mer sen dess, har försökt vila iallafall. Jag har feber men jag vet inte varför för jag är inte jätte snorig eller så. Nu orkar jag inte skriva mer, sköt om er!


Mina top 5 inom hudvård

 

Ny video, topp 5 läppstift!

 

Åå härliga fredag, vad jag längtat!

Imorgon är det fredag. Veckan har gått fort allt tack vare att jag fick jobb onsdag, torsdag och imorgon. När jag slutat jobbet imorgon ska jag och Oscar hem till mig och laga mat till familjen. Vi ska ha familjemiddag och fredagsmys!!


2013-01-09

Fick hoppa in och jobba idag, det var roligt! Är dock helt slut nu. Efter jobbet har jag hängt med Oscar, vi har sprungit lite ärenden och sen bara myst. Saknar honom redan! Nu ska jag snart sova för imorgon har jag stängningen på mitt jobb så det blir en lång dag, men det ska bli kul! Natti natti!


Tar och bloggar lite för det har jag ju inte gjort sen senast.

Idag har jag varit på Medborgarskolan. Känner att jag börjar få nog av den skiten nu och vill mer än något hitta ett butiksjobb!!

Jag och min man åt picknick idag på min lunch. Han hade gjort i ordning en jätte god picknick! Senare på eftermiddagen så fikade vi, mys!

Känner att det snart är dags att börja träna! Får försöka övertala mig själv om att det kanske faktiskt är roligt att röra på sig, får la se hur det går med det.

Det blev ett ganska rörigt inlägg men det är ju bättre än inget tycker jag! Hoppas ni har en toppenkväll!


Tar en lugn söndagskväll

Håller på att ladda upp en video på youtube och kollar på teen mom. Skönt att ha en lugn kväll innan veckan börjar, saknar min man dock! Imorgon börjar vardagen igen och det blir ännu en vecka på Medborgarskolan.


Huge haul!!

Här kommer en haulvideo där jag visar vad jag köpte under mellandagsrean men också vad jag fick i födelsedagspresent och julklapp som var skönhetsrelaterat.
 
 

Ciaté velvet nails

Köpte mitt första ciaté nagellack. Färgen är en jättefin mörkblå och jag tror att den heter 3am girl 034. Tyckte att det blev ganska snyggt på naglarna faktiskt men det var svårt att få pulvret att fästa ordentligt. Men det kanske blir lättare efter om man använder det några gånger. Men om man ska välja mellan pärlorna och pulvret så väljer jag pärlorna för det blir snyggare med dom tycker jag.


Nyårsoutfiten

Glömde lägga upp denna bilden men såhär såg jag ut på nyår. Fast jag bytte skor innan jag åkte.