Lördags kväll

Var hos Agnes i lördags för att fira att hon fyllt år. Det var jättemysigt! Vi åt grillat och bara umgicks. Här kommer bilder på hur jag såg ut.


Sicken sötnos!

Min älskling kom förbi igår kväll för att sno en puss och lämnade lite godis till mig. Visst är han söt!!


How to: Ombre nails!

 
 

Nymålat


Den bästa boxen någonsin!

Fick en så himla fin överraskning av min älskling härom dagen. Fick en mens box, helt klart den bästa boxen någonsin. I boxen låg en bit cheesecake, daim, två doftljus, ett glashjärta, två nagelfilar och godis. Han vet verkligen vad jag vill ha. Han är så underbar och omtänksam. Jag önskar att alla tjejer hittar sin dröm prins precis som jag gjort!


Kanske det godaste som finns

Jordgubbar är definitivt det godaste jag vet! Och en utav de bästa saker med sommaren är att man kan äta jordgubbar hela tiden! Såhär såg min kvällsmat ut igår.


Mätt som tusan

Glass glass glass i stora lass lass lass blev det idag. De var gott!


I Love Spring TAG!

 

Ännu en underbar frukost!

Mmmm så gott!! Vaniljkvarg + jordgubbar + banan = världens godaste frukost!


Tänkte jag skulle blogga en snabbis

Ska snart ta och sova men ville hinna blogga innan!
Idag har jag varit med oscar, han slutade tidigt så vi har haft hela dagen att umgås på. Det började med att han kom hit när han slutade och så käkade vi lite och sen åkte vi iväg och köpte saker som han kunde laga sin båt med. Sen fick vi köra lillebror till riskettan som han skulle på. Efter köpte vi donken och körde till en parkering där vi käkade och sen satt och pratade i regnet och det var jättemysigt! Efter det åkte vi hem och kollade på en film som heter "Die welle". Det är en tysk film som han ska skriva en uppsats på. Efter det var kvällen här och oschar åkte hem för att hinna fixa på båten en stund. Och jag hade tid att redigera en video som jag ska ladda upp imorgon.
Nu ska jag snart sova, hoppas alla sover gott och drömmer sött inatt!
Natti natti♥
 

Check me out


Vårsminkning

 
 
Min bloggapp i mobilen funkar inte så det är därför det är lite snålt om blogginlägg. Men ska försöka blogga från datorn och lägga in bilder från telefonen till datorn!

2013-04-17

Idag har jag varit på utbildning och sen har jag varit hos min man en stund.
Har även spelat in en video där jag svarar på era frågor och pratar om min utbildning. Ska kolla om jag kan redigera den och ladda upp den imorgon!
Har även en sminkvideo på g, ska bara lägga voice over på den sen är den klart att laddas upp den med.
 

66 Viva glam

Nagellacket kommer från Gina tricot och heter 66 Viva glam.


Äkta kärlek!

Hur kan man vara så fin som dig? Du gör mig verkligen till världens lyckligaste tjej! Kan verkligen inte sätta ord på hur mycket jag älskar dig och vad du betyder för mig. Du är det bästa jag har. Snart får jag kalla dig min sambo och jag längtar som tusan! Jag önskar att alla tillslut hamnar med en så fin kille som dig! Du är min bästa vän och med dig vill jag dela mitt liv. Har aldrig känt så starkt för någon! Du är den som alltid står vid min sida oavsett vad, när alla andra är för upptagna för att bry dig så finns du där. Du är mitt allt och mitt ända. Mår du bra så mår jag bra. D är mitt hjärta och jag älskar verkligen dig mer än något annat!
 
 

Överst på önskelistan!

Jag har ju totalt köpstop fram till i slutet på min utbidning, alltså till November. Känns skit trist men det är ju för att jag måste spara till min utbildning så jag vet att det är värt det trots att jag älskar att shoppa!! Men det är fan inte lätt asså när man ser alla fina sommarkläder som börjar säljas. Jag får väl leva på mina tråkiga gamla kläder fram tills nästa sommar... Tråkigt men värt det!
 

Godmorgon dårå!

Startar dagen med en fin låt. Har inte sovit ett skit inatt, bläää.. Och det regnar ute, inte en bra dag! Hoppas jag får träffa min älskling i slutet av dagen så den kan sluta bra iallafall!
 
 

Godaste frukosten

Vaniljkvarg, jordgubbar och banan har varit min frukost de senaste dagarna och det har varit supergott!


Siw


Målar naglarna

Färgen heter Siw och kommer från make up store. Det är ett utav deras hologram nagellack.


Mina mest använda elf produkter!

 

Scooby-Doo

Tittar på Scooby-Doo medans jag väntar på att maten ska bli klar. Sen ska jag krypa ner i sängen och titta på one tree hill medans jag väntar på att få prata med min älskling. Sen ska jag sova för imorgon blir det en lång dag av jobb och stängning.


Praktik!

Ska strax bege mig mot body shop för praktik. Min frukost består av en tallrik vaniljkvarg och jordgubbar, ser inte så gott ut men det smakar fruktansvärt gott! Idag kör jag på neutralt smink, rosa läppar och en bulle på huvudet.


Green and pink makeup

Gjorde en "grön" sminkning häromdagen. Tyckte den blev helt okej, först gjorde jag en neutral läpp men jag tyckte sedan att det var snyggare med rosa till så jag ändrade.
 

Lip tattoo

 
 
 

Icecream Heaven

Myser och äter glass med världens bästa kille. Jag tyckte nog att peanut butter me up var godare än den andra och Oscar tyckte tvärt om.


Give me some blues

Målade naglarna och kunde inte riktigt bestämma mig för hur jag ville ha dom. Det slutade med att jag målade hela nageln blå med bel-air blue från IsaDora och blått glitter över från OPI vid namn last friday night. Tycker det blev riktigt fint!


Jag vill inte vara sjuk nu!

Skulle jobbat idag men så blev det inte då jag vaknade med feber och ont i halsen. Nu känns det dock bättre men min näsa rinner som fan! Så idag ska jag spela dragon age och sims tänkte jag.


Mars Glossybox 2013

Jag har fått en del frågor om var man får tag i dessa boxar och det är inte svårare än att gå in på glossybox.se och börja prenumerera. Klicka HÄR för att komma till glossybox.se!
 
 

One grain of sand

Har jobbat idag och är skittrött nu. Ska jobba imorgon också.
Jag har hittat en ny favoritlåt!! Det är den som är här nedan. Förlåt om det blir lite tråkiga inlägg men jag är trött!
 
 

Ska det va gott så ska det!

Det blev smoothie, flingor och en apelsin till kvällsmat. Och såklart lite godis för nu ska jag kolla på game of thrones!


Vilken härlig måndag

Håller på att ladda upp en video på youtube. Det blir en glossyboxvideo. Jag är väldigt sugen på glass när det är sånt här fint väder ute måste jag säga! Satt ute på altanen en stund förut och det var jättevarmt och skönt!